Afşin Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan adayı Harun Kalfe Afşin Haber Merkezini ziyaretinde önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Afşin Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlık seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

 8 aydır adaylık çalışması yürüttüklerini belirten Harun Kalfe, 8 yıldır Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifinde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyorum.Ben ilk defa seçim tarihini açıklayamayan bir yönetimle karşı karşıyayım dedi.

 8 aydır Esnafları tek tek dolaştıklarını ifade eden Harun Kalfe, Esnaflarımızdan Çalmadık kapı,almadık gönül,sıkmadık el bırakmadık.Bunu da zevk duyarak yapıyorum.Ancak 8 ay gibi bir süre seçim propagandası için çok uzun bir süre.Biz Afşin Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimin tarihinin net bir şekilde açıklanmasını bekliyoruz dedi.

 Öte yandan kendisinin yönetimde olması dolayısı ile bugüne kadar yapılan seçimlerde seçim tarihi Yılbaşı öncesi yada hemen sonrasında belirlenir ve kamu oyu ile paylaşılırdı diyen Harun Kalfe, Ancak Harun Kalfe aday oldu diye Sır gibi saklıyorlar dedi.

 Ben Bahdır Yaşar’ın efsane Başkan olarak anılması için seçim tarihini bir an önce açıklamalarını bekliyorum diyen Afşin Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan adayı Harun Kalfe, Bunu sadece ben değil Kamuoyu’da bekliyor dedi.

 

YAŞAR: SEÇİM MART YA DA NİSAN AYINDA YAPILACAK!

Konuyla alakalı Afşin Haber Merkezinin sorularını yanıtlayan Afşin Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar ise Seçim çalışmalarının devam ettiğini Afşin Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlık seçiminin önümüzdeki Mart ya da Nisan ayı içerisinde yapılacağını söyledi.

>>>Halil Demir-Afşin Haber Merkezi