Elbistan Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Derneği (ELOFF) yeni bir sosyal sorumluluk üstlenerek, Elbistan’da anlamlı bir organizeye imza atmaya hazırlanıyor. “Demokrasi Şehitleri” adına anma etkinliği düzenleyecek olan ELOOF,  özel araçları ile geniş katılımlı bir Off Road programı sunacak.

Elbistan Doğa Sporları ve Off Road Kulübü ELOFF, 15 Temmuz Şehitleri adına Off Road anma etkinlik düzenlenecek. Elbistan Doğa Sporları ve Off Road Kulübü Başkanı Cemil Arığ, yönetim kurulu ve üyeler, Kaymakam Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ederek, 2 Ekim’de yapılması kararlaştırılan etkinlik hakkında bilgi verdi.

Anlamlı organize ve sosyal sorumluluk hakkında Kaymakam Akkoyun’a ve kamuoyuna bilgilendirmelerde bulunan ELOFF Başkanı Cemil Arığ şunları söyledi:

“15 Temmuz tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından ülkemize yapılan hain Darbe girişimiyle kara bir gün yaşanmıştı. O hain planlara dur diyen kahramanlarımızdan biri olan Astsubay Ömer Halisdemir ve şehit olan Mehmetçiklerimizin anısına bir etkinlik düzenlemek istedik. 2 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilecek Off Road oyunları Kahramanmaraş Belediyesi ana sponsorluğunda yapılacaktır.”

Elbistan Doğa Sporları ve Off Road Kulübü’nün gerçekleştireceği organizasyon, Ekinözü yol ayrımı kavşağında yapılacak.