Kısa adı(ELOFF) olan Elbistan Doğa Sporları ve Offroad Derneği ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince ortaklaşa gerçekleştirilen Elbistan’da OFFROAD Yarışında Heyecan doruktaydı, yürekleri ağza getirdi.

Elbistan-Göksun Karayolu, Ekinözü yol ayrımındaki özel ve geniş bir alandaki yarış pistinde 20 ilden 70 sporcu katıldı. Elbistan’da ilk defa böyle bir organizenin yapılması ve havanın güzel olması nedeniyle katılım geniş çaplı oldu.

Yarışma programı İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Yarışma 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Şehit Astsubay Ömer Halisdemir anısına yapıldığı için açılış konuşması yapan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Oğuz Tor ve  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine değinerek şehit Astsubay Ömer Halisdemir’i rahmet ve saygıyla andıklarına vurgu yaptılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Oğuz Tor, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’un startı ile yarışma ve büyük heyecan başladı. Yarışında heyecan büyüktü, yürekleri ağza getirdi.