MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan Ülkücü İşçiler Derneğini ziyaret ederek gönül ve ülkü birliğini bir kez daha perçinledi. Elbistan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Murat Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından büyük bir coşku içinde karşılanan Paksoy, gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı. Elbistan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Murat Doğan, ziyaret değerlendirmesinde vatana sadakati işaret ederek, “Vatan sevgisinde ülkümüz bir” dedi.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerine çok az bir zaman kala MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, yoğun ziyaret serisini sürdürüyor. Elbistan Ülkücü İşçiler Derneği’nde Başkan Murat Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Emrullah Ünal, Ali Akarsu, İsmail Aksu, Orhan Uğur Korucu, Muammer Gözükara, Ali Bozoğlu, Hulusi Karaca ve Mustafa Kurt tarafından karşılanan MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’a sevgi ve saygı sel oldu aktı.

Paksoy, seçim çalışmaları ve değerlendirmelerinde zamanın birlik zamanı olduğunu ifade ederek, “Zaman birlik ve dirlik zamanıdır. El birliği, gönül birliği içinde omuz omuza dayanışma içinde olmalıyız. Etkin bir konuma sahip olan Elbistan Ülkücü İşçiler Derneği vatana sadakatte önemli bir konuma sahiptir” sözleriyle seçimlerde MHP’nin zaferle çıkacağına inandığını dile getirdi.

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Murat Doğan’da Paksoy’a ziyaretlerinden dolayı içtenlikle teşekkür ederek, birlik mesajları verdi, Ülkü birliğinden söz etti. Başkan Doğan, değerlendirmesinde, “Zamanın birlik zamanı olduğunun farkındayız. Tüm Ülkücü camia gibi Elbistan Ülkücü İşçiler Derneği de vatana bağlılık ve sadakatte dik duruş sergilemektedir. Vatana bağlılıkta ve vatan sevgisinde ülkümüz birdir” dedi. Görüşmelerden büyük memnuniyet duyan Paksoy, Başkan Doğan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Sıcak ve samimi görüşmelerin yapıldığı ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle noktalandı.