Elbistan Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından başlatılan yardım kampanyası bu gün itibari toplanan ayni ve nakdi yardımların teslimi yapılarak sonlandırıldı.

 Okul Müdürü Mikail Şahin, “Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimiz tarafından ‘Yazacak çok şey var ama yapacak daha çok şey var’ ve ‘Her sınıftan bir çuval un, Her öğretmenden bir çuval bulgur’ sloganları ile başlatılan Halep için yardım kampanyası yoğun ilgi gördü. Destek olan ve yardımda bulunan bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Yardım kampanyasına ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı diğer okul yöneticisi, öğretmen ve öğrencilerinden de çok büyük destek gelince kaymakamımız Sayın Tuncay Akkoyun’un himaye ve destekleri ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okulumuz Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak yardım kampanyasını ortaklaşa ve birlikte yürütmeye karar verdik. Yardım kampanyasını Elbistan geneline genişlettik ve bütün okullarımız öğretmen ve öğrencileri ile bu anlamlı kampanyaya büyük destek ile katıldılar. Elbistan genelinde  okullarda ‘Her Sınıftan 1 Çuval Un, Her Öğretmenden 1 Çuval Bulgur” sloganı ile Halepli savaş mağduru çocuklar için Un, Bulgur, Battaniye ve Giysi yardımları toplanarak Koordinatör okul olan Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde topladı.

2 Ocak 2016 tarihi itibariyle sonlandırılan kampanya kapsamında toplanan 33.440 TL nakit yardım Kahramanmaraş Kızılay Şube Başkanı Ökkeş Arslan ŞEREFOĞLU’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat BAYAZIT ve Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mikail ŞAHİN tarafından teslim edildi.

Un, Bulgur, Gıda, Giysi ve battaniye olarak toplanan bir tır diğer ayni yardımlar ise Hayrat vakfı ve Belediye işbirliğiyle yürütülmekte olan organizasyona dahil edilmek üzere vakıf yetkililerine teslim edildi.

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından başlatılan bu kampanyayı sahiplenen ve destek olan 30 okulumuza ve Elbistan eğitim camiamıza teşekkür ediyoruz.

Yardım kampanyamızın genişletilmesinden ve emeklerinden, desteklerinden dolayı Kaymakamımız Sayın Tuncay Akkoyun’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşat Bayazıt’a, şube müdürlerimiz ve okul müdürlerimiz ile Elbistan eğitim camiamızın değerli öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz. Tüm yardım ve destekte bulunanların yardımlarını Allah kabul etsin diyoruz.