Maden İş EL-AF Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, her alanda sendika işçilerinin yanında olduklarını kaydetti.

                Türkiye Maden İş Sendikası Elbistan-Afşin Şubesi, Elbistan’da gerçekleştirdiği geniş katılımlı iftar ve birliktelik buluşmasının ardından, diğer şubelere de birlik ve dayanışma turları düzenleyerek, üyelerle bir araya geldiler. Ayrıca şubeye bağlı işletmelerde işçilerle bir araya Maden İş EL-AF Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, her alanda sendika işçilerinin yanında olduklarını kaydetti.

                Maden İş Sendikası EL-AF Şube Başkanı Adil Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çeşitli işletmelerde çalışan sendika üyesi işçilerle iftar buluşması gerçekleştirdi, sorunlar ve çözüm yolları konularında istişarelerde bulundular.

                Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yaşar Sarıçiçek, İlyas Kılınç, Lütfi Yıldız ile Doğan Arkalı Ramazan ayında kendilerine bağlı işletmelerdeki çalışanlarla iftar yemeğinde buluştular. EL-AF Şube yönetimi, Siirt-Silopi, Kayseri-Pınarbaşı’nda ve Yahyalı’da bulunan işyerlerinde çalışan işçilerle bir araya gelerek geleneksel güzellik ve paylaşıma ek olarak mesleki ve çalışma şartları konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

                Ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Maden İş Sendikası EL-AF Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, “Maden İş Sendikası olarak iyi günde zor günde her zaman işçi kardeşlerimizin yanındayız. Bir süre önce Elbistan’da Genel Başkanımız Sayın Nurettin Akçul’un katılımı ile geniş kapsamlı bir buluşma gerçekleştirdik. Daha sonra ise şubemize bağlı olan işletmelerde çalışan sendika üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içinde olduk” dedi.