Elbistan Darendeliler Kalkınma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her ay birliktelik akşamında buluşarak anlamlı bir geleneğe imza atıyorlar. Elbistan Darendeliler Kalkınma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Eren, aylık organize hakkında, “Her ay dernekte bir araya gelerek 30 günlük yaşamın değerlendirmesini yapıyoruz. Sorunlar, sıkıntılar ve çözüm yolları aranırken, olumlu gelişmelerde gündem olarak ele alınıyor” dedi.

                Elbistan Darendeliler Kalkınma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dernek lokalinde her ay bir araya gelerek, paylaşım, sorunları çözme, etkinlik ve yaşama dair konular hakkında istişarelerde bulunmaya vesile oluyor. Elbistan Darendeliler Kalkınma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Eren, organize hakkında yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi:

                “Kuruluş ve faaliyete geçiş gününden itibaren, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşım adına birçok konuda faaliyetlerde bulunuyoruz. Elbistan Darendeliler Kalkınma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bu faaliyetlerin yanı sıra her ay dernek üyesi arkadaşlarımızla birlikte dernek lokalinde bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Çeşitli konular hakkında, etkinlik, çalışma ve faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde bulunuyoruz.

Aylık buluşmalarımızda ise akşam yemeği ikramları ile ayrı bir paylaşım değerini yaşıyoruz. Elbistan Darendeliler Kalkınma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak birlik, beraberlik, dayanışma ve bu değerleri yansıtma adına bir araya gelmenin huzurunu ortalaşa paylaşıyoruz. Aylık buluşmalar bizlerin yaşama dair değerlerini adeta perçinliyor.”