Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy aralıksız olarak sürdürdüğü ve yoğun ilgiyle karşılandığı esnaf ziyaretlerinin ardından yaptığı değerlendirmelerinde, “Biz yaşanabilir bir Elbistan vaat ediyoruz” dedi.

Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı olarak siyasi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Abdullah Paksoy, yoğun ve samimiyetler karşılanan esnaf ziyaretlerini değerlendirerek, “Bu sevgi karşılıksız kalmayacak” dedi.

Vatandaşlar ve esnaflar tarafından ilgiyle karşılandığını, bu yakınlaşmanın ve samimiyetin sandığa olumlu yansıyacağını ifade eden Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’a vatandaşlar, “İşte halk adamı vatandaş Başkan” yakıştırması yapıyorlar.

Aralıksız ziyaretler ile seçim çalışmalarını sürdüren Abdullah Paksoy, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçilerine ilişkin yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

“Elbette bu sevgi karşılıksız kalmayacak. Allah’ın izniyle ve millet iradesinin tecellisiyle 1 Nisan’dan itibaren Elbistan Belediye Başkanı olarak esnaflarımızın sıkıntılarını gidermek adına aldığımız notların hepsini hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz.

Öyle ki gönlüne girdiğimiz esnaflarımızın kapısının önünün temizliği de, kaldırımlarının düzeni de, işlerinin refahı da Şehrül Emin olarak, yani şehrin emin kişisi olarak bizim öncelikli görevimizdir. O yüzden böyle sözler vermiyoruz, yaşanılır bir Elbistan vaat ediyor ve onun mücadelesini veriyoruz.”