Elbistan’a bağlı Kışla Köyünde, 21 yaşındaki bir genç, evlerinin balkonunda yaşamına son verdi. Genç ve acı ölüm geride gözyaşı ve acı hatıralar bıraktı.

 Elbistan’a bağlı Kışla Köyü genç ve acı bir olayla sarsıldı. 21 yaşındaki genç, evlerinin balkonunda ne yazık ki yaşamını sonlandırdı.

Elde edilen bilgiler ve iddialar doğrultusunda, Kışla Köyüne bağlı Küçük Kışla mezrasına yaşayan  21 yaşındaki Emrullah Tekdemir isimli genç, girdiği ruhi bunalım sonucunda sabah saatlerinde evlerinin balkonunda canına kıydı.

Tekdemir’in cansız bedeni, tarlaya gitmek için dışarı çıkan aile fertleri tarafından bulundu. Talihsiz genç, yapılan müdahale Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak hayatını kaybettiği belirlenen genç gösterilen çabalara rağmen yaşama dönemedi.

Tekdemir’in cenazesi otopsinin ardından Elbistan Cumhuriyet Savcılığının şüpheli ölüm gerekçesiyle Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Daha sonra Malatya’dan getirilerek ailesine teslim edilen cenaze ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Talihsiz olay ile ilgili olarak soruşturmaya devam ediliyor.