Elbistan İlçesinde Asayiş Kahramanları Plaketle Uğurlandı

              Elbistan Emniyet Müdürlüğü, bünyesinde toplumsal açıdan en önemli cinayet, hırsızlık, ahlak, infaz ve çocuk büro birimleri bulunduran Asayiş Büro Amirliği, gururlu, mutlu ve bir o kadar da hüzün dolu bir organizeyle tayini çıkan başarılı polisleri alkış ve takdirlerle uğurladı. Özellikle faili meçhul cinayet ve karanlık işlerle mücadelede tam puan alan Asayiş Büro Amirliği personeli gururlu günde plaketle ödüllendirildiler.

                Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Barış Özcan ve Asayiş Büro Emniyet Amiri Seher Sönmez’in yer aldığı gururla ve mutlulukla uğurlama töreninde Asayiş Büro Amirliğinde tayini çıkan başarılı personel; Ahmet Arıca, Ali Fethi Kara, Halil Erdoğan, Mustafa Kaya, Osman Sarıoğlu ve Hanifi Kuş başarılı hizmet dönemlerini plaketle taçlandırarak Elbistan’a veda ettiler.

                Başta Asayiş Büronun göz kamaştıran bir kabiliyete sahip olan bayan amiri Seher Sönmez’in tecrübe, deneyim ve akıl dolu çabaları ile Elbistan’da son dönemde işlenen faili meçhul cinayetlerin en kısa sürede çözülmesine katkı sağlayan Asayiş Büro Amirliği personelini içtenlikle kutlayan Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, başarılarından dolayı ve sıra dışı kabiliyetlerinden dolayı Asayiş Büro Amiri Seher Sönmez ve ekibine teşekkür etti.

Başol: “Elbistan Emniyet Müdürlüğüne kendi alanlarında inanılmaz katkılar sağlayan, halkın asayişi ve huzuru anlamında büyük katkılarda bulunan personelimizi içtenlikle kutluyorum. Yeni tayin oldukları illerde kendilerine daha üstün başarılarının devamını temenni ediyorum. Zorlu ve meşakkatli bir hizmet döneminde Türk Emniyet Teşkilatına yakışan bir tavır ve hizmetlerle önemli ve unutulmaz başarılara imza attınız. Yolunuz, bahtınız ve başarılarınız açık olsun, daim olsun” dedi.