MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen “Türkmen Kardeşlere Yardım Kampanyası” olağan üstü ilgi gördü. Göreve başladığı günden itibaren aktif ve başarılı çalışmaları ile partisine olumlu bir ivme kazandıran MHP Kadın Kolları Başkanı Meral Bostancı, “Bu büyük ve anlamlı kardeş paylaşımı bizleri hem onurlandırdı hem de mutlu etti. Kampanyaya katılan tüm insanlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

                Uzun Çarşıda açılan yardım kampanyası merkezine bir yandan giyecek ve evde kullanım eşyaları toplanırken diğer yandan toplanan eşyaların paketler halinde hazırlandığı dile getiren MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanı Meral Bostancı,

“Saygıdeğer kadın kolları başkanlığı üyelerimiz ile meşakkatli ama kutsal bir görev üstlendik. Türkmen kardeşlerimize gönderilmek üzere gelen bağışlar beklentilerimizin çok üzerinde oldu. Her gönüle kucak açanlar ne yazık ki Türkmen kardeşlerimize yapılan katliam, zulüm ve ızdırabı göremediler. Biz Türk ve İslam olarak Türkmen kardeşlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Kampanyaya katkı sağlayan herkese gönül dolusu teşekkür ediyorum. Varlığımızla Türkmen kardeşlerimizin varlığına katkı sağlamanın onurunu yaşıyoruz. Türkmenlere yapılan zulümleri görmeyenler utansın” sözleri ile kampanyayı değerlendirdi.