Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMO) Gaziantep Şubesi Elbistan Temsilciliği, meslekte 40 yılını tamamlayan 2 üyesini teşekkür ve başarı plaketi ile onurlandırdı. İftar ve plaket töreninde konuşan MMO Gaziantep Şubesi Başkanı Başar  Küçükparmak, yeni kurulacak hükümetten oda ve meslektaşlarına karşı gelişen olumsuzlukların giderilmesini talep etti. MMO Elbistan Temsilcisi Hikmet Türkmen ise yaşanan birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

                Pınarbaşı Kaya Dibi Restautantta gerçekleşen MMO Gaziantep Şubesi Elbistan Temsilciliğinin birlik, beraberlik ve dayanışma buluşmasına; Afşin-Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürü Arif Şahan, Afşin-Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Mustafa Has, Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürü Ahmet Yaldız, Elektrik Mühendisleri Odası Elbistan Temsilcisi Abdurahman Şakalar, Park Teknik İşletme Müdürü Şeref Göksu, TMMO Gaziantep Şubesi Başkanı Başar Küçükparmak, oda ve temsilcilik üyeleri ile bölgede hizmet veren çok sayıda makine mühendisi katıldı.

                MMO Elbistan Temsilcisi Hikmet Türkmen’in ev sahipliği yaptığı anlamlı ve kapsamlı birlik ve beraberlik buluşmasında katılımcı üyelere ve davetlilere hitap ederek, yaşanan birlikteliğin ve dayanışmasın önemine değindi. Türkmen yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

                “Bu geleneksel ve örnek dayanışma ve birliktelik buluşmasına katkı ve katılımlarından dolayı MMO Gaziantep Şube Başkanı Sayın Başar Küçükparmak ve üyelerine şahsım ve temsilciliğimiz adına teşekkür ediyorum. Bu geleneksel iftar buluşmamızda bir kez daha mesleki sorunları, dertleri ve çözüm yollarını ele alacağız. Bu kapsamlı buluşma bizler için çok önemli ve anlamlıdır. Görüşmelerle, karşılıklı bilgi alışverişler ile mesleki dayanışmamız bir kez daha perçinlenmiştir.”

                TMMO Gaziantep Şubesi Başkanı Başar Küçükparmak ise üyelere, meslektaşlarına ve davetlilere yaptığı konuşmada kapsamlı konulara değinerek şunları söyledi:

                “Türkiye’de bir tarafta merakla beklenen hükümet kurma çalışmaları var bir tarafta ise üzüntüyle gördüğümüz manzaralar var. Yeni hükümetten oda ve meslektaşlarımız adına gelişen olumsuzlukların giderilmesini bekliyoruz. Denetim ve kontrollerde yetkilerimizin elimizden alınmasını geri dönüş olarak bekliyoruz. Orta doğuda yaşananların Türkiye’ye olumsuz yansımamasını, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde, vatan bütünlüğüne olumsuz etki yapmamasını diliyoruz.”

                Konuşmaların ardından meslekte 40 hizmet yılını tamamlayan Makine Mühendisleri Hacı Çıtak ve Muhittin Kılınç’a MMO Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmak ve MMO Elbistan Temsilcisi Hikmet Türkmen tarafından alkışlar arasında teşekkür ve başarılı hizmet plaketi takdim edildi. Başar ve Türkmen, genç meslektaşlarına nice başarılı hizmet yılları dileğinde bulundu. Meslekte 40 yılını dolduran ve plaketle ödüllendirilen Hacı Çıtak ve Muhittin Kılınç ise kendilerine bu anlamlı plaketi layık görenlere teşekkür ederek, darısının genç meslektaşlarına olmasını temenni ettiler.