Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Yıldırım Bayazıt İlkokulu öğretmeni Zeynep Yolcu( Öğretmen) eşi Musa Yolcu(Veteriner) idaresindeki 46 U 2626 plakalı otomobille geçirdiği trafik kazası sonucunda küçük bebeği ile hayatını kaybetti.

Yolcu ailesi Anadolu Otoyolu’ndan Ankara istikametine seyrederken Bolu bölgesinde 46 U 2626 plakalı otomobillerinin takla atması sonucunda araçta bulunan 39 yaşında ki Yıldırım Bayazıt İlkokulu öğretmeni Zeynep Yolcu ve 1 yaşında ki bebeği Zeynep Sera Yolcu hayatını kaybederken Ahmet Hilmi yolcu isimli çocuğun yoğun bakımda ciddiyetini koruduğu, diğer 3 yaralı Musa Yolcu, Ayşegül Buğse ve Melike Nisa Yolcu’nun sağlık durumunun iyi olduğu tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Yıldırım Bayazıt İlkokulunda Yas

Kaza haberini duyan Yıldırım Bayazıt İlkokulu Müdürü Fahri Pehlivan büyük üzüntü içerisinde olduklarına dikkat çekerek, “okulumuz velileri ve öğretmenlerimiz tatilde olmalarına rağmen okulda bir araya geldiler, yas içerisindeyiz. Kaza ile ilgili gelişmeleri an be an takip ediyoruz, cenazeler yolda yarın Pazarcık ilçemiz de defnedilecek, acımız büyük” dedi.

Cenazeler Yarın Öğle Namazına müteakiben Pazarcık Bilal-ı Habeşi Cami‘nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

TAZİYE YERİ: Pazarcık  Arıkoğlu Taziye evi