Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş’ta yeni kurulan Gazeteciler Cemiyeti için ‘Basın mozaikleri oluşturmuş’ diyerek, isabetli bir iş yapıldığını vurguladı.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Derneği, yönetim kurulu başkanı Kemal Sayın başkanlığında Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Yardımcısı Cüneyt Beyit, Genel Sekreter Akif Arslan, Mail Sekreter Bekir Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Kerem Akçakale, Devrim Başer ve Ali Eskalen’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kemal Sayın, “Yılbaşında Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini kuruluş dilekçesini Dernekler Müdürlüğüne verdik. Mayıs ayında ise genel kurulumuzu yaparak, ilk yönetim kurulunu oluşturduk. Kurucu üye olmamız sebebi ile arkadaşlarımız bir dönem başkanlığı bizim götürmemizi istediler. Bunun üzerine bir yönetim kurulu oluşturduk. Çalışmaya başladık. Kahramanmaraş’a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek işe başladık” dedi.

Mozaik gibi her görüşten ve her düşünceden gazetecinin burada görev almasına çok sevindiğini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da “Arkadaşlarımızın hepsini tanıyoruz. Bakıyorum, güzel bir birlik olmuş, Mozaik gibi bir yapılanma yapmışınız. Bu bakımdan tebrik ediyorum. Kahramanmaraş basını bizim elimiz, kolumuz, gözümüz, sesimiz. Bu sebeple basının bir çatı altında toplanması çok güzel, tebrik ediyorum. Hayırlı olsun bize düşen bir görev varsa, biz her zaman destek olmak bizim görevimizdir” dedi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sayın ve üyeleri ile daha sonra toplu hatıra fotoğraf çektiren Poyraz, “Basın mensupları ile gruplar halinde sık sık bir araya geleceğim. Geçtiğimiz pazar günü üç gazeteci arkadaşımızla beraberdik. Bundan sonra ise her hafta 3-4 gazeteci arkadaşımla bir araya gelerek sohbet edeceğim. Kendimi anlatacağım. İnsan bir birini tanımazsa yanlış karar veriyor” dedi.