Piazza, 22 Haziran Cumartesi günü Şener Kaya’nın ”bisiklet üzerinde akrobasi show”u ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Kahramanmaraş ve çevresinin sadece alışveriş değil eğlence ve yaşam merkezi olan Piazza’da bu hafta sonu eğlence ve heyecan aynı anda yaşanacak. Herkesin aradığı her şeyi bulabildiği alışveriş merkezinde, aynı zamanda herkese eğlence diz boyu yaşanıyor.

Piazza, 22 Haziran Cumartesi günü Şener Kaya’nın ”bisiklet üzerinde akrobasi show”u ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak. Adrenalini yüksek bu gösteride, Şener Kaya’nın üst üste üç teker üzerindeki akrobasi hareketlerine tanık olanlar gözlerine inanamayacak.

23 Haziran pazar günü Piazza’da, hediye çarkı ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile dönecek.

”Şansınız Piazza’da dönüyor” sloganıyla da 23 Haziran Pazar günü ise Vatan Şaşmaz’ı ağırlayacak olan alışveriş merkezinde şanslı ziyaretçiler sürpriz hediyeler kazanacak. Halkla kurduğu güçlü iletişimin yanı sıra esprileri ve sohbetleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan sevilen sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, hediye çarkını günün şanslı ziyaretçileriyle çevirecek.