Vali Şükrü Kocatepe; Ramazan Bayramı nedeniyle Necip Fazıl Şehir Hastanesi, Kahramanmaraş E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Erkek Yetiştirme Yurdunda; beraberinde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Garnizon Komutanı İstihkâm Kurmay Albay Kağan Kazaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Müftüsü Muhammed Cevher ile bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

  19 Ağustos 2012 Pazar günü gerçekleştirilen ziyaretlerde ilk olarak Necip Fazıl Şehir Hastanesine giden Vali Kocatepe burada tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti. Hastalara acil şifalar dileyen Vali Kocatepe hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını kutladı.

Daha sonra Kahramanmaraş E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna giden Vali Kocatepe buradaki tutuklu ve hükümlülerle görüşerek bayramlarını tebrik etti ve kendilerine sabır diledi.

Ardından Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunan Vali Kocatepe huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Ziyaret programı, Vali Kocatepe’nin Erkek Yetiştirme Yurdunda kalmakta olan öğrencileri

ziyareti ile son buldu.