Vali Şükrü Kocatepe Ramazan Bayramı nedeniyle Kahramanmaraş E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda, KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde, Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde ve Suriyeli sığınmacıların misafir edildiği Kahramanmaraş Konaklama Tesislerinde beraberinde İl Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Fatih Karaaslan, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ve İl Müftüsü Muhammed Gevher ile bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Valilik önünde düzenlenen bayramlaşma programı akabinde gerçekleştirilen bayram ziyaretlerinde ilk olarak Kahramanmaraş E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu ziyaret edildi. Ziyarette Vali Şükrü Kocatepe ve beraberindeki heyet cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerle görüşerek bayramlarını tebrik etti ve kendilerine sabır diledi.

 

Akabinde KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret eden Vali Kocatepe burada tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti. Hastalara acil şifalar dileyen Vali Kocatepe, hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını kutladı.

 

Daha sonra Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunan Vali Kocatepe huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladı.

 

Vali Şükrü Kocatepe ve beraberindeki heyetin bayram ziyaretleri Suriyeli sığınmacıların misafir edildiği Kahramanmaraş Konaklama Tesislerine düzenlenen ziyaretler sonrasında son buldu.