Kahramanmaraş valisi Mustafa Hakan Güvençer,  01 Haziran 2016 Çarşamba günü Çağlayancerit, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerine giderek veda ziyaretlerinde bulundu.

Bakanlar Kurulunun 30/05/2016 tarih ve 2016/8864 kararına istinaden ilimizden ayrılacak olan Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer ilçe Kaymakamlarına ve Belediye Başkanlarına veda ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Çağlayancerit ilçesine ziyaret gerçekleştiren Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer, İlçe Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu ve kurum amirlerince karşılandı. İlçe Kaymakamıyla Makamında bir süre görüşen Sayın Valimiz,  Çağlayancerit Belediye Başkanlığına geçerek, İlçe Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanlığı ziyaretine müteakip Çağlayancerit İlçesinde yürütülen üç ayrı  “SODES” projesinin kapanış, sertifika ve sergi programına katılan Sayın Valimiz ilçeden ayrıldı.

 Ardından, Vali Güvençer Pazarcık ilçesine geçerek ilçe Kaymakamı Mehmet Boztepe ve kurum amirlerince karşılandı. Ziyarette Diyarbakır Sur ilçesinde şehit olan Mustafa Katırcı nın babası Ali Katırcı ile de bir süre sohbet eden Sayın Valimiz daha sonra ilçe Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ı makamında ziyaret etti.

 Daha sonra Türkoğlu ilçesini ziyaret eden Sayın Valimiz ilçe Kaymakamı Serdar Kartal tarafından karşılandı. İlçe Kaymakamı ile makamında bir süre görüşen Sayın Valimiz daha sonra Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret etti.