Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ‘Damla Projesi’ Kapsamında Türk Ve Yabancı Üniversite Öğrencilerini Makamında Kabul Etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından yeni hayata geçirilen ‘Damla Projesi’ kapsamında, Ülkemiz Üniversitelerinde öğrenim gören Türk ve yabancı 45 öğrenci, 14 Ekim 2015 Çarşamba günü Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

10-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta bulunacak olan Lisans ve lisansüstü düzeyinde eğitim gören 42 üniversiteli öğrenci, gönüllülük esasına göre 6 gün boyunca Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan çeşitli etkinliklere katılacak.

Aile, kurum, yetimhane, huzurevi, Suriyeli aile/kamp ve engelli dernekleri gibi çeşitli yerlere ziyaretlerde bulunacak olan katılımcı gençler, dezavantajlı ya da birleştirilmiş sınıfı olan okullarda etkinliklere katılarak, çevre ve mezarlık temizliği yapacaklar. Proje ile gençler, şehrimizin kültürünü ve yöre halkını yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

Vali Güvençer, Gençlik Spor Bakanlığına ve İl Müdürlüğüne bu anlamlı proje için teşekkür ederek, projeye katılım sağlayan 45 öğrenciye teşekkür belgesi verdi.

Vali Güvençer’i, Gençlik Spor Bakanlığı Bakan Müşaviri Metin Ayvazoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Asım Demirdöğen ile birlikte 45 Türk ve yabancı öğrenci ziyaret etti.