Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 23 Mart 2013 Cumartesi günü Kahramanmaraş’ta Ahir Dağı eteklerinde fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

 

 

Vali Şükrü Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Emniyet Şube Müdürleri, Emniyet Amirleri, Polis Memurları ve ailelerinin katıldığı fidan dikim töreninde hem doğayla iç içe bir gün geçirildi hem de fidan dikilerek topluma mesaj verildi.

 

 

Fidan dikim töreninde açıklamada bulunan Vali Kocatepe, polisi asayişi sağlamanın yanında bu tür sosyal aktivitelerin içinde görmenin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Vali Kocatepe : “Bugün Emniyet Teşkilatımızda görev yapan çalışanlarımız eş ve çocuklarıyla birlikte kendilerine tahsis edilen alanda fidan dikiyorlar. Bu çalışma burada planlı olarak devam edecek. Böylelikle hem bir hatıra ormanı oluşacak hem de halkımıza güzel bir mesaj verecek. Ben Emniyet Müdürümüze, Amirlerimize ve tüm emniyet çalışanlarına hem bu çalışmalarından hem de Kahramanmaraş’ımızın asayişini sağlamalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Fidan dikim töreni, düzenlenen doğa yürüyüşü ve Kent Ormanında yapılan piknikle son buldu.