Konya da yapılan Okul Sporları Gençler Hokey bölge maçlarında güçlü rakiplerini farklı yenip şampiyon olan TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hokey takımı ve yöneticileri nazara geldi, dönüş yolunda henüz Konya da 50 km uzaklaşmışken büyük bir tehlike atlattı.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Önündeki aracı sollarken arka sağ tekerinin aniden komple patlayıp tamamen parçalanması sonucu V seklinde ki orta refüje düşmekten, sağındaki araca çarpmaktan ve takla atmaktan usta şoförü sayesinde yaklaşık 500 m gittikten sonra durabildi. Hemen araçtan inen öğrenci ve öğretmenler derin bir nefes aldı. Yaklaşık 8 saat aracın yeniden hazır olmasını bekleyen öğrenciler ateş yakıp vakit geçirdiler.

Okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu ise şunları söyledi:

Gerçekten çok güzel maçlar çıkartıp taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandık. Ben nazara geldiğimizi düşünüyorum. Çok büyük tehlike atlattık. Ama çok şükür sekiz saat gecikmeli de olsa memleketimize sağ salim ulaştık. Verilmiş sadakamız olduğunu düşünüyorum. Allah yüzümüze baktı. inşallah Türkiye şampiyonu olup üzerimizdeki nazarı atacağız. Ben geçirdiğimiz bu tehlikeden sonra bizzat arayan ve mesajla duygularını bildiren müdürlerime, arkadaşlarıma eli ve öğrencilerimize ve tanıdıklarımıza duaları ve iyi niyetleri için teşekkür ediyorum.