Bingöl Kent Merkezine 15 km. uzaklıkta Çevik Kuvvet polislerini taşıyan zırhlı servis midibüsünün geçişi esnasında bölücü terör örgütünce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Duran Melemir gözyaşları ve dualarla memleketi Kahramanmaraş’ta defnedildi.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Şehit Polis Duran Melemir’in Türk bayrağına sarılı naaşı baba evinde helallik alınmasından sonra Ulu Cami’ye getirildi. Burada kılınan cenaze namazına müteakiben  binlerce meslektaşı ve vatandaşın katılımı ile Şeyhadil Mezarlığı Şehitliğine defnedildi.

Şehit Melemir’in cenaze törenine Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, İl Jandarma Komutanı Albay Timuçin Alper, Albay Alper Kuşbaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı