Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Meydanında bu yıl ilki gerçekleştirilen Ramazan Sokağı, farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Kent Meydanı’nda oluşturulan Ramazan Sokağı’nda, akşam saat 20.30 ila 21.30 arasında gerçekleştirilen programlarda her gün bir sivil toplum kuruluşu etkinlik düzenliyor.

Bu etkinlikler kapsamında 30 Haziran’da Ozanlar Konseri programında; Ozan Nuri ve Ozan Rıza Çiftçi sazları ve sözleri ile birbirinden güzel eserler seslendirip; Âşıklık geleneğinden Ozanlar atışması sundular.

1 Temmuz’da Genç Ufuk Derneği “Mesnevi Sohbeti” programı düzenlendi. Bu sohbet programında Konuşmacı Mehmet Aslan davetlilere Mesnevi Sohbeti sundu.

2 Temmuz tarihinde Eksende İnsan Derneği(Ekin-Der) Yard. Doç.Dr. Ahmet Abay ile ‘’Oruç ve Takva Bilinci’’ konusunda sohbet programı gerçekleştirildi.

3 Temmuz tarihinde Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Salih Özsağır ile ‘’Kur’an Anlamıyla Buluşmak’’ konusunda sohbet programı gerçekleştirildi.

4 Temmuz tarihinde Veren El Derneği İmran Kılınç ile Ramazan Ayı üzerine sorular ile bir söyleşi programı ve devamında Mehteran Konseri programıgerçekleştirildi.

5 Temmuz tarihinde Ülfet Vakfı ile ‘’Arapça ve Türkçe Hadis Dinletisi ve Grup Kelam İle İlahiler’’ şeklinde bir dinleti- konser programı gerçekleştirildi.

6 Temmuz tarihinde İl Müftülüğü Salih Akben, Fatih Çetinkurt, Ali Altınköprü, Yahya Şahne ile ‘’Kur’an-ı Kerim ve Tasavvuf Musiki Dinletisi’’ programı gerçekleştirildi.

Ayrıca Ramazan Sokağı’na gelen tüm konuklara Büyükşehir Belediyemiz ziyaretçilere her gün sürpriz bir ikram sunmaktadır.