Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesini Psikiyatri  bölümünde yatan hastalar Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün açmış olduğu kurslarla zamanlarını değerlendiriyorlar.

 

 

Kahramanmaraş Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü El Sanatları öğreticisi  Zeynep BOLAT, Step ve Aerobik Öğreticisi Erdal YILMAZ, ve Takı Tasarım Öğreticisi Emine Kübra KILIÇKIRAN yönetiminde Necip Fazıl Şehir Hastanesinin Psikiyatri  bölümünde yatan hastalara kurslar açarak onların hem yeteneklerinden faydalanmayı ve    tedavilerine bu yöntemle katkıda bulunmaya çalışıyorlar.

 

 

 

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet AKKÜNCÜ, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa ZİNCİRKIRAN, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selahittin KILINÇKIRAN, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Yusuf BİLGİÇ ve beraberlerinde Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet Enver ANALAN Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesini Psikiyatri  bölümündeki kursları ziyaret ederek çalışmaları yerinde görüler.

 

 

Hastaların açılan kurslara büyük ilgi gösterdiği ve güzel çalışmaların ortaya çıktığı belirtiliyor.