Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde Onikişubat Belediyesince vatandaşların dinlenmesi için yol kenarında yapılan dinlenme banklarının hemen yanı başına konan çöplükler, büyük tepki toplarken Çevreye önem veren bu ilçeye yakışmıyor.

Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde Kervan Pastahanesi -Akın Ekmek Fabrikası arasında bulunan dinlenme banklarının önündeki çöp konteynerleri saçtığı pis koku ve estetik olmayan görüntüler nedeniyle vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Arada metrelerce boşluk olmasına rağmen dinlenme bankları ve çöp konteynerlerin aynı yere konulması henüz anlaşılmış ta değil.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Şahin Yuvayapan,” İlçemize yakışmayan bu nahoş durumun düzeltilmesi için belediyemize bilgi vermemize rağmen bir sonuç alamadık diyor”.

 http://marastahaber.com/olarak o çöplüklerin sağlık açısından oturma banklarından uzaklaştırılmasından yana olduğumuzu da ifade etmek istiyoruz. İlçenin Çalışkan Belediye Başkanı Sayın Hanefi Mahçiçek’e duyurmak bizden.

Jpeg