Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, geleneksel olarak gerçekleştirdiği okul ve kurum ziyaretlerine Onikişubat İlçesinde bulunan AKEDAŞ İlkokulu ve AKEDAŞ ortaoku ziyaretiyle devam etti.

Habere Ait Fotoğraflar

Millî Eğitim Müdürü Akkurt ilk ziyaretine  AKEDAŞ Ortaokulu ile başladı, okul müdürü Ali Kalay  ve yardımcıları tarafından girişte karşılanarak hoş geldiniz dediler. Okulun değişik birimlerini gezen Akkurt, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, öğretmenler odasında onlarla fikir alış verişinde bulundu. 

Öğrencilere çeşitli sorularda yönelten Akkurt, EBA bilişim ağının önemini anlatarak buradan her alanda yararlanabileceklerine işaret etti. Kitap okumanın önemine değinen İl Millî Eğitim Müdürü Akkurt, öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. 2017-2018 Eğitim döneminin 1. yarıyılının sağlıklı bir şekilde tamamlandığını, buna katkı sunan tüm personele katkı ve emekleri için teşekkür etti. Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor ve Değerler Eğitimi projeleri için çaba gösterilmesini istedi.

Buradan AKEDAŞ İlkokuluna geçen Akkurt, Okul Müdürü İsmail Kazancı ve yardımcısı Sadi Bağcı tarafından karşılandı, okul ve sınıflar gezildi, öğrencilerle konuşuldu, sınıflarda öğretmenlerle sohbet yaptı. 

“ Okul ziyaretlerimiz de tek amacımız, asla bir denetim ve inceleme değil sizlerle hem tanışmak, hem de hasbihal etmek ve neler yaptığınızı görmek, niyetiyle yapılan bir süreçtir.” diyen Akkurt, okulun şeref defterine ziyaretle ilgili düşüncelerini yazdı, okulun çok amaçlı salonunu ve genel durumunu beğenerek okuldan ayrıldı.