Çekişmeli ve heyecanlı bir seçim sürecinin ardından gerçekleşen seçimlerin sonucunda teşekkür ve tebrik mesajı yayınlayan Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, “Bize düşen topyekûn olarak milletimizin kazanmış olmasını temenni etmektir” dedi.

Abdullah Paksoy, Elbistan halkına ve kamuoyuna yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Güzel Elbistan’ımızda bir yerel seçimi daha atlatmış bulunuyoruz. Tüm Elbistan, seçim sandıklarına koşarak hem demokrasiye karşı olan vazifelerini yerine getirmişler hem de iradelerinin tecelli edeceği sonuçları belirlemişlerdir. Bu durum, milletimize olan inancımızı bir kez daha perçinlemiştir. Her seçimde bir kazanan bir de kaybeden tarafın olacağı muhakkaktır; ancak bize düşen topyekûn olarak milletimizin kazanmış olmasını temenni etmektir. 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerinde başarı sağlayanları tebrik ediyor, sonuçların milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Seçimlere hazırlık sürecinde yaklaşık üç aylık bir mesai harcadık. Elbistan’ımızda huzur sosyal barış ve kardeşlik üzerine, iftira atmadan doğruları konuşarak yapacağımız hizmetlerin propagandasını yaptık. Hiç ayrım yapmadan gönül terazimizde denk tuttuğumuz ve bunun karşılığı olarak da sıcak gülümsemelerini bizlerden esirgemeyen tüm hemşerilerimize müteşekkiriz. Hiç istemeden, farkında olmadan kırdığımız gönüller varsa, onların da helalliğine talibiz. Ayrıca yaşadığımız bu seçim sürecinde yüreğini ortaya koyarak, gecesini gündüzüne katan gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar için ne desek az, onları nasıl tanımlasak yetersizdir. Var olsunlar