21.03.2015 Ankara’daki MHP 11. Olağan Büyük Kurultayından dönerken Kayseri Pınarbaşı’da geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 12 Şubat İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Merhum Mustafa Paksoy’un Cenazesi 23.03.2015 Pazartesi (Bugün) öğle namazına müteakip  Türkoğlu ilçesine Bağlı Uzunsögüt Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazeye merhumun yakınları başta olmak üzere, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Mesut Kaplan, MHP K.Maraş İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulları, Çevre İllerimizden gelen MHP İl ve İlçe Başkanları ve Yöneticileri, Önceki Dönem MHP Milletvekilleri, 25. Dönem MHP Milletvekili Aday Adayları, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanları ile çok sayıda dava arkadaşlarının katıldı.

http://marastahaber.com/ ailesi olarak merhum Mustafa Paksoy’a Yüce Allah’tan Rahmet, ailesine yakınlarına ve MHP Camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.