Dulkadiroğlu Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi, sağlık personelimize iş sağlığı ve güvenliği konusunda destek olmayı sürdürüyor.

Korona virüsle mücadele tüm yurtta devam ederken Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri de yardımlaşma konusunda tek yürek oldu. Okulun Bilişim Teknolojileri Alan Şefi İlkay SEZGİN, Alan Öğretmeni Süleyman SÖYLEMEZ, Müdür Yardımcımız Yusuf KELEŞ ve Okul Müdürü Fatih KİRİK’in özel gayretleri; KİPAŞ ve KAMEK sponsorluğu ile kurulan Robotik Kodlama ve 3D Yazıcı Atölyesi’nde üretim tüm hızıyla devam ediyor. Atölyede öğretmen ve öğrencilerin ürettiği siperli yüz koruyucu maskeler Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Yörük Selim Ek Hizmet Binası’nda görev yapan sağlık çalışanlarımıza ulaştırılmıştı.

Doktorlarımız ve sağlık personelinin kullanımı için atölyede tam kapasite ile üretilen 50 adet maskenin teslimatını gerçekleştirmek amacıyla Okul Müdürü Fatih KİRİK ve Müdür Yardımcısı Yusuf KELEŞ, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Müdürü Osman KARAKIZ’ı 15 Nisan Çarşamba günü makamında ziyaret ettiler. Okul Müdürü Fatih KİRİK, maskeleri teslim ederken şunları dile getirdi:

“Ürettiğimiz maskeleri sağlık çalışanlarımıza duyduğumuz minnettarlığımızın bir vesilesi olarak kabul ediniz. Bu amansız hastalığa karşı bir milli mücadele ruhuyla tüm benliğini vermiş sağlık çalışanlarımızı aziz milletimiz her daim şükranla anacaktır. En zor zamanlarınızda dahi milletimizin ve bu şehrin güzel insanlarının dualarını kalbinizde hissediniz. Allah bu savaşta siz sağlık kahramanlarımızı muzaffer kılsın.” Hastane Müdürü Osman KARAKIZ ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini sundu.