Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’nin davetlisi olarak geldiği kentte, eşiyle birlikte Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Vali Kolat, Mado’da ikram edilen ünlü Kahramanmaraş dondurmasını yerken, Piazza’yı çok beğendiğini söyledi.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’nin davetlisi olarak geldiği kentte, eşiyle birlikte Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Alışveriş Merkezi Müdürü Serbülent Tekinşen tarafından karşılanan Vali Kolat, tüm katları tek tek gezerek, esnafla da sohbet etti.

Bu dev yatırımı Kahramanmaraş’a kazandıran Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın hemşerisi olduğunu belirten Vali Kolat, ”Sayın Erman Ilıcak gibi bende bir Darendeliyim. Böyle büyük yatırımların  hemşerim tarafından yapıldığını bilmek ayrıca gurur vericidir” dedi.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin daha ilk günlerden bölgenin çekim merkezi olduğunu görmekten sevinç duyduğunu anlatan Vali Kolat, ”Kahramanmaraş’a böyle devasa bir yatırımların yapılması bizi gayet mutlu etti. Piazza, standartların çok üstünde bir Alışveriş Merkezi olmuş. Şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlandıracak böyle yapıtların Kahramanmaraş için devamını diliyorum” dedi.