Hatun Handan ve Mahmut Özmen’in güzel kızları Elifnur ile Serpil ve Selahattin Karakoç’un yakışıklı oğlu Kaan Birlikteliklerinin sonsuzluğa kadar sürmesi adına hayatlarını muhteşem bir düğün töreni ile birleştirdiler.

Kayseri-Beyaz Saray Deluxe’de düzenlenen düğüne, iş ve basın dünyasından çok sayıda simanın yanı sıra çiftin yakınlarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, MHP Kocasinan Meclis üyesi Kazım Yücel, Prof.Dr. Mehmet Özmen ve Simfer Genel Müdürü Namık Kemal Ulusoy’un tanıklığını üstlendiği Kaan ile Elifnur çiftin nikâhını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıydı. Genç Çift Alkışlar arasında Başkan Çelik’in kıydığı nikâha ’Evet’ dedi. Çift, balayı tatili için Antalya’ya gitti.

Haber sitemiz yazarlarından da olan Selahattin Karakoç eşi Serpil hanım ve gelin Elifnur’un asnnesi Hatun Handan hanım ve Babası Mahmut Özmen bey düğün sonrası şu ifadelere yer verdiler:

“KARAKOÇ VE ÖZMEN Ailemizin Mutluluğunu paylaşan, oğlumuz Kaan ile kızımız Elifnur’un nikâhlarına tanıklık eden, güzel dilekleriyle bizi yalnız bırakmayan, bütün güzel yüreklere sonsuz teşekkürler…”