Kısa bir süre önce hakkın rahmetine kavuşan Türk şiirinin Dede Korkutu, Beyaz Kartalı Bahaettin KARAKOÇ’un ailesine İlksan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer YILMAZ, ve çalışma arkadaşları tarafından taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

İlksan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer YILMAZ, Denetleme Kurulu Başkanı Sn. Resul DEMİRBAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Hüseyin TORUN, Sn. Metin ŞEYHOĞLU, İLKSAN Temsilcileri, Eğitim Sendikalarının Temsilcileri ve Genel Müdürlük Yöneticileri, 5 Mart 1930 tarihinde Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi Ekinözü Kasabasında doğan,16 Ekim 2018 Salı günü saat 23.45 te Kahramanmaraş’ta tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şair Bahaettin KARAKOÇ’un ailesini ziyaret ettiler.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Hüseyin TORUN tarafından merhum şairimizin ruhuna ithafen dualar okundu, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Tuncer YILMAZ, Türk Edebiyatında “Beyaz Kartal” ve “Dede Korkut” olarak tanınan şair ve yazar Bahaettin KARAKOÇ’un  evlatları Oğuz KARAKOÇ ve Serhat KARAKOÇ’a başsağlığı ve sabırlar diledi.