Kahramanmaraş’ta dün akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış ve rüzgar nedeniyle yol kenarında bulunan çınar ağacı seyir halindeki otomobilin üzerine düştü!

Ulaşılan bilgilere göre Emrehan Gürünlü’nün sürücü koltuğunda bulunduğu 34 AU 5124 plakalı otomobil Ekmekçi Mahallesi Boğazkesen Caddesi’nde seyir halindeyken sağanak yağış ve rüzgarın etkisiyle yol kenarında bulunan çınar üzerine düştü. Yaşanan kazada can kaybı ve yaralanma olmazken, üzerine çınar ağacı düşen araçta maddi hasar meydana geldi. Çevredeki esnaf ve vatandaşların yardımıyla sürücü ve yanında bulunan annesi Gülnaz Gürünlü kazada yara almadan kurtarıldı. Polis ekiplerinin trafiğe kapattığı yolda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından ağacın kesilmesi ve yolun temizlenmesiyle yeniden trafiğe açıldı.

Emrehan Gürünlü, seyir halinde böyle bir kaza geçirdikleri için korktuklarını, yara almadan kurtulmalarından dolayı da sevindiklerini belirtti. Çürüdüğü düşünülen çınar ağacının da esnaflar tarafından daha önce kesilmesiyle ilgili taleplerinin olduğu söyleniyor.