Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada; ‘Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde Bir Kahraman Silah Arkadaşımız Şehit Oldu’ denildi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök, Kahramanmaraş Hasancıklı Mahallesinden olup, Pençe Kilit Harekatında BTÖ unsurları ile yakın temas sağlanmış, çıkan çatışmada ağır yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklama şöyle;
“Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Furkan Gök yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Yaş: 22 MERKEZ / HASANCIKLI MAH.
Ana adı:DÖNDÜ
Baba adı:OSMAN
Doğum tarihi:1999
Vefat tarihi:23.04.2022
Defin tarihi:23.04.2022
Defin yeri:HASANCIKLI MAH.MEZARLIĞI
Cenaze kaldırma saati: 13.00
Cenaze kaldırma yeri: Hasancıklı Mezarlığı
Cenaze yakını:OSMAN GÖK (05456073422)
Taziye adresi:
Anons metni:22.04.2022 günü Saat 09:30 sıralarında Pençe Kilit Harekatında BTÖ unsurları ile yakın temas sağlanmış, çıkan çatışmada ağır yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak P. Uzm. Çvş Furkan GÖK Şehit oluşmuştur.