Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Andırın ilçemizde freni boşalan kamyonun, ceneze defini gerçekleştiren vatandaşlarımıza çarpması sonucu meydana gelen kazanın yaşandığı olay yerinde incelemelerde bulundu.

Kaza hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Ünlüer, burada yaptığı değerlendirmede: “Bugün Andırın ilçemize yakın bir bölgede freni boşalan kamyonun virajı alamayarak araçlara çarpıp cenaze defini için toplanan vatandaşların üzerine  devrilmesi sonucu elim bir kaza gerçekleşti.
Kazada maalesef 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 25 vatandaşımız da yaralandı. Yaralanan vatandaşlarımız Andırın Devlet Hastanesi ve İl merkezinde bulunan hastanelerde tedavi altına alındılar. Bu elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.


Vali Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile birlikte kazanın ardından Andırın Devlet Hastanesi, KSÜ Tıp Fakültesi, Yörük Selim Ek Hizmet Binası ve Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hastane yetkililerinden yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.
Vali Ünlüer ve beraberindeki heyet, yaralılara ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu.