Bölgenin en büyük alışverişve yaşam merkezi olarak hizmete açılan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ilk gün 120 bin kişiyi aşkın ziyaretçiyi ağırladı. İl merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de onbinlerce kişi Piazza’ya koştu.

Türkiye’de alışveriş merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren, sadece alışveriş değil yaşam alanları inşa eden Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın Piazza markası altında ikinci yatırımı olan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin halkla buluşması kendi alanında bir rekora da tanıklık etti. Kahramanmaraş halkının özlemle beklediği alışveriş merkezini ziyarete gösterilen yoğun ilgi, Piazza’nın toplumun tüm kesimlerine, her cinsiyet ve yaş grubuna hitap ettiğini ortaya koydu.

Teşekkürler Kahramanmaraşlı

Rönesans Yönetim A.Ş Genel Müdürü Süha Günel, ilk günden oluşan yoğun kalabalık ve gösterilen ilginin, Rönesans’ın bu yatırımının çok yerinde olduğunu gösterdiğini belirtti. Günel, sadece Kahramanmaraş il merkezi ve ilçelerinden değil, ulaşım kolaylığı nedeniyle çevredeki illerden de ziyaretçilerin Kahramanmaraş Piazza’ya geldiklerinin gözlemlendiğini kaydetti.

Özlem gideriyorlar

Kahramanmaraş Piazza’nın bölgenin sadece ekonomisine değil, sosyal hayatına da büyük katkı sunduğunun ilk günlerden anlaşıldığını belirten Günel, ‘Çünkü, alışveriş merkezimizi ziyaret edenlerin önemli bir bölümünün ailece gelenlerin oluşturduğunu gözlemledik ve bu bizi çok mutlu etti. Beyler terasta dinlenirken, hanımların alışveriş yaptığı, çocukların eğlence alanlarında çocukluklarını yaşadıklarına tanık olduk. Bu da gösteriyor ki bugüne kadar ailece gezebilecek ortamı yanıbaşlarında bulamayan Kahramanmaraşlılar bir özlemi de gideriyorlar’ ‘ diye konuştu.

Bu arada, açılışa özel etkinliklerin devam ettiği Piazza’nın her katında farklı bir eğlence var. Show grupları, canlı mankenler ve bando gösterilerinin de yapıldığı etkinlikler, her yaş grubundan kişiye eğlencenin en güzelini yaşatıyor.