Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki marka restoranlar Ramazan’a özel hazırladıkları menülerle, konuklarını ‘’Sultanlara layık’’ sofralarda ağırlıyorlar.

‘’Dünyanın tatlarını ayağınıza getiriyoruz’’ sloganıyla damak tadındaki iddiasını ifade eden Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki marka restoranlar Ramazan’a özel hazırladıkları menülerle, konuklarını ‘’Sultanlara layık’’ sofralarda ağırlıyorlar. Hazırlanan menüler damak tadı kadar çok özel sunumlarıyla gözlere de hitap ediyor.

Markalı ürünleri, hesaplı alışveriş imkanı, her gün indirim ve kampanyalarıyla çok konuşulan Piazza’da Ramazan dolu dolu eğlencelerle yaşanırken, yöresel tatların yanı sıra dünya mutfaklarından da örnekler sunan restoranlar her damak tadına hitap ediyorlar.

İstanbul’un Tarihi Sultanahmet Köftecisi, nefis kebapları ve sunumu ile ünlü Adana kebabının rakibi Kebabix, Mersin’in ünlü tantunisi, Kayseri Mutfağı,  ‘’Dana tandırı’’ ve ekmek kadayıfı başta olmak üzere tarifsiz lezzetleriyle ünlü İkbal,  Bay Döner, Şah Antep, Bereket Döner, Tavuk Dünyası, Pizza Pizza,  tavuk etinin lezzetini adeta yeniden tanımlayan Popeyes gibi ünlü tatlar iftar sofralarını ziyafete dönüştürüyor.

İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte hummalı bir çalışma yapan lokantalar, konuklarına en özel lezzetleri en uygun fiyat ve hijyen ortamda sunarak müşterinin beğenisini kazanıyorlar. İftar sofralarına AVM yönetimince organize edilen Ramazan etkinlikleri de ayrı bir renk katıyor. Bir yandan yemeklerini yiyen, diğer yandan etkinlikleri izleyerek nostalji yaşayan Piazza ziyaretçileri unutulmaz Ramazan anıları yaşama fırsatı buluyorlar.