Kesen: Işık Gözüktü, İktidar Olacağız, Halkın İktidarını Kuracağız

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Avukat İnan Kesen, yaptığı açıklamada CHP’yi iktidar yapmak için çalışacaklarını ifade etti.

7 Haziran’da Seçimlerde Kahramanmaraş Milletvekili aday Adayı Olan İnan Kesen Yapmış Olduğu Çalışmalar ile Gerek Genel Merkez’de gerekse İlçe Teşkilatlarında Başarılı bulunmuş Girdiği ön seçimde Parti Üyelerin desteğini alan ancak Listeye Girmemişti ancak Bunu kendisini sorun yapmayan Kesen Partisi için Milletvekili adayları ile birlikte Gece Gündüz Çalıştı.

1 Kasımda yapılacak olan Genel Seçimler İçin Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yapan Avukat İnan Kesen Milletvekili Adayı Açıklanmasın Ardından Maraş Haber Ajansına Konuştu

 CHP Milletvekili Adayı Av. İnan Kesen, yaptığı açıklamada CHP’yi iktidar yapmak için çalışacaklarını ifade etti.

Aday Adaylığı artık geride kaldığını ve bundan sonra seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacaklarını vurgulayan CHP Milletvekili Adayı Av. İnan Kesen; “Demokrasinin evrensel kuralı ilke edinen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun almış olduğu cüretkâr karar ile Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Açıklanmış Durumda.

Bu nedenle tüm aday arkadaşlarımızla omuz omuza Kahramanmaraş halkımızın mutluluğu ve refahı için birlikte yürümeyi amaçlıyoruz. Bugünden itibaren Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak için yola çıkmış bulunuyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun direktifleri doğrultusunda Kahramanmaraş İl Başkanımızla ve değerli partililerimizle siyasi, sosyal, mezhep ayrılığı yapmadan 1 Kasım’da partimizi iktidar yapmak için çok çalışacağız. Yarış sürecinde tarafsız, dengeli, insan hak özgürlüklerini ön planda tutarak seçim sürecini izleyen yazılı, görsel basına teşekkür ediyoruz. Yolumuz açık olsun.  Kahramanmaraş’ta Bu Kez 2-0 yapmak için çalışacağız.” şeklinde açıklamada bulundu.

7 Haziran Seçimlerinde Olduğu gibi 1 Kasımda Yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş’ı karış karış dolaşan Kesen, ‘Ülkemiz karanlığa sürükleniyor. Bundan kurtuluşun tek bir yolu var, o da CHP’nin tek başına iktidarıdır. CHP zamanıdır, halkın iktidarının zamanıdır, bizim zamanımızdır’ görüşlerini dile getirdi. Genel Başkanımız Kahramanmaraş Milletvekili adayı Olarak Göstermesi Beni ve Partilerimizi Mutlu etmiştir sayın Genel Başkanımıza Teşekkür ediyor Kahramanmaraş’tan bu seçimde Milletvekili Göndermek için Birinci sıra adayı gibi çalışacağımın sözünü veriyorum.

Kesen Son olarak Açıklamasında Biz sola, sosyal demokrasiye, Atatürkçülüğe gönül vermiş insanlarız. Biz koltuklar, makamlar için değil halkın iktidarı için, CHP’nin iktidarına katkı koymak için varız. Ben CHP’nin bir neferiyim Bizde Atatürk sevdası var. Cumhuriyet sevdası var. Halka hizmet etme sevdası var. Artık AKP karanlığından kurtulmalıyız. El ele verip kenetlenmeliyiz. Artık CHP’nin iktidar olma vakti gelmiştir. Ülkemin her karışına Kuvayı Milliye sevdasını yazma zamanı gelmiştir. Ülkeyi karanlıktan temizleme mücadelesine omuz vermek için adayı olmaya karar verdim. Ve inanıyorum ki bu yolda güçlü ve muzaffer olacağız. CHP’nin tek başına iktidarının meşalesini Kahramanmaraş tan yükselteceğiz dedi

HABER İsmail BOZDOĞAN