Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türkiye’nin ilk ve tek buz pisti illüzyonisti Ahmet Küçükdoğan’ı Kahramanmaraş’lılarla buluşturdu.

Açıldığı günden beri şehre kazandırdığı yeniliklerle ve düzenlenen etkinliklerle sadece Kahramanmaraş’ta değil çevre illerde de adından sıkça söz ettiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türkiye’nin ilk ve tek buz pisti illüzyonisti Ahmet Küçükdoğan’ı Kahramanmaraş’lılarla buluşturdu.

”Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında sergilediği birbirinden farklı gösterilerle izleyenleri ekran başına kilitleyen İllüzyonist Ahmet Küçükdoğan, buz pistinde kayarak yaptığı bol heyecanlı ve şaşırtıcı gösterilerini bu kez de Piazza Avm ziyaretçileri için sergiledi. Katılımın yoğun olduğu buda illüzyon gösterisi vatandaştan tam not alırken Küçükdoğan’ın özellikle “yüzük uçurma” gösterisi izleyenlerin nefeslerini kesti.

İzleyenlerin gözlerine inanmadıkları İllizyonist Küçükdoğan, zaman zaman izleyicileri de yanına alarak gerçekleştirdiği gösterisinde binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı.
Kahramanmaraş’a ilkez geldiğini belirten İllüzyonist Küçükdoğan, kendisini konuk eden Piazza Avm yöneticilerine teşekkür ederek tekrar gelmek istediğini ifade etti.