ETSO Hemşerileri Bakan Ünal’ı Ziyaret Etti

             Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Mustafa Paksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Elbistanlı Hemşerileri Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennileri ile başarı dileklerini sundular. Ziyareti değerlendiren Başkan Paksoy, “Sayın Bakanımız projelerimize her zaman destek oldu. Yapılacak projeler ve hizmetler içinde desteklerinin devam edeceğini söyledi” dedi.

                Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Başkent Ankara’da anlamlı ve önemli bir çıkarma gerçekleştirdi. Elbistanlı Hemşerileri Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini ilettiler. Gerçekleşen görüşme ve bilgi alışverişinin ardından ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, anlamlı günün anısına Bakan Ünal’a Elbistan El Dokuması Halı hediye etti.

                Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a gerçekleşen ziyarete; ETSO Başkanı Mustafa Baksoy’un yanı sıra, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Erdoğan, Elbistan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Temur ve İş Adamı İsmail Nezihoğlu’da eşlik etti.

                ETSO ve Elbistanlı Heyetini Kültür ve Turizm Bakanlığında kabul eden Bakan Mahir Ünal, bölgeye yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Anlamlı ve önemli günün anısına Bakan Mahir Ünal’a l dokuması Elbistan halısı hediye edildi.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan ETSO Başkanı Mustafa Paksoy şunları söyledi:

“Odamızın çalışmaları ve projeleri hakkında Sayın Bakanımız Mahir Ünal Beye bilgiler sunduk. İlçemizdeki sorunlar ve çözümü için görüş alışverişinde bulunduk. Bakanımız bizi her zaman olduğu gibi çok sıcak bir ortamda karşıladı. Projelerimize her zaman destek oldu. Yapılacak projeler ve hizmetler içinde desteklerinin devam edeceğini söyledi. Bakanımıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”