”Dünya Savaşı Z” adlı film, 24 Haziran Pazartesi günü Kahramanmaraş Piazza’daki Cinemaximum’da gösterime giriyor.

Ünlü aktör ve yapımcı Brad Pitt’in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği ”Dünya Savaşı Z” adlı film, 24 Haziran Pazartesi günü Kahramanmaraş Piazza’daki Cinemaximum’da gösterime giriyor. Filmin üç boyutlu özel gösterimi, kent protokolü ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilecek.

Protokolün ve gazetecilerin aileleriyle davet edildiği film öncesinde koktayl düzenlenecek. Saat 19.00’da başlayacak film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Max Brooks’un aynı adlı kitabından uyarlanan filmde, aksiyon, dram ve korku bir arada yaşanıyor.

İzleyenlerin, Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleştirildiği filmde, Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getiriyor ve insan oğlu ikiye ayrılıyor. Filmin senaryosuna göre, Gerry Lane (Brad Pitt), karısı ve iki çocuğuyla mutlu yaşantısı olan bir Birleşmiş Milletler çalışanıdır. Günün birinde aniden ortaya çıkan bir salgın, insanları zombiye (yaşayan ölü) dönüştürmeye başlar. Salgın daha fazla insanı etkileyince sağ kalanlar için korunaklı bölge oluşturulur. Ancak tehlike giderek artmakta ve her geçen gün daha çok insan zarar görmektedir. Gerry Lane hem ailesini hem de insanlığı korumak için bir çıkış yolu bulmaya çalışır.