Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ziyaret ettiler. Ziyarette Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bakan Müsteşarı Kenan İpek ve İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Servisi ve Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Elbistanlı Hemşerimiz Cumhuriyet Savcısı Fatih Karakuş’ta yer aldı.

                Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Makamında kabul edilen ve ağırlanan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bakan Müsteşarı Kenan İpek ve Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yargıda Birlik Derneği Üyesi Elbistanlı Hemşerimiz Fatih Karakuş sıcak ve samimi değerler paylaşıldı.

                Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan ziyareti değerlendiren Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Elbistanlı Hemşerimiz Fatih Karakuş, izlenim ve duygularını şu ifadelerle dile getirdi:

                “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde,  Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül, Bakan Müsteşarı Kenan İpek ve Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ziyaret ettik.

Ziyarette Türk Yargısının sorunları ve çözümleri üzerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza bilgiler sunduk, arz ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız da Yargıda Birlik Derneğinin Türk Yargısı için üstlendiği misyonun önemine dikkat çekerek, yaptığı çalışmalar için memnuniyetlerini ve teşekkürlerini belirttiler. Olumlu, güzel ve anlamlı bir ziyaretti.”