1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Medya Derneği’nin yönetim kurulunu, Başbakanlık İstanbul Ofisi’nde kabul edecek.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş-ı Veli’yi anma ve kültür sanat etkinliklerine katılacak,Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende konuşacak.
– Etkinliklere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katılacak.

3- Terörle Mücadele Yüksek Kurulu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, başkanlığında toplanacak.

4- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Nizip ilçesinde değerlendirme toplantısına ve iftara katılacak, ziyaretlerde bulunacak.

5- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Konya Mavi Treni ilk sefer uğurlama törenine, ve AK Parti başkanlığının iftarına katılacak, 43. Türkiye Spor Yazarları Derneği Dostluk Kupası final maçını izleyecek.

6- Lübnan’da arasında 1 Türk’ün bulunduğu 20’den fazlayabancı uyruklu kişinin kaçırılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

7- Et ve Balık Kurumu Genel Müdürü Bekir Ulubaş ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü İrfan Erol, Et ve Balık Kurumu kombinasında basın toplantısı düzenleyecek.

8- TÜİK, hanehalkı bilişim teknolojileri kullanım araştırması ile temmuz ayına ilişkin tüketici güven endeksini açıklayacak.

9- Marmara depreminin 13. yıl dönümü nedeniyle Gölcük Belediyesi’nce anma etkinlikleri düzenlenecek.

10- Kulüpler Birliği Vakfı, Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesi toplantı yapacak.

11- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2012-2013 sezonu fikstür çekimi ve Spor Toto Türkiye Kupası kura çekimi gerçekleştirilecek.