Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, ilçe ve belde belediye başkanlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Çamlıca Restaurant’ta yenilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

İftar yemeğinde söz alan Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Pazarcık’a yaptırılan taziye evinden dolayı Başkan Poyraz’a minnettar olduklarını ifade ederek: “Böylesine anlamlı bir yemekte bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, böylesine anlamlı bir yemekte bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a teşekkür etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise böylesine anlamlı bir yemekten dolayı Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a teşekkürü bir borç bildiğini ifade ederek: “Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’a böylesine anlamlı bir yemekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada bulunan özellikle de belde belediye başkanları olarak son günlerimizi yaşıyoruz. Ben Sayın Başkanımız Mustafa Poyraz’ı büyükşehir Belediye Başkanı olarak ta görmek istiyorum” diye konuştu.

Daha söz alan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, ilçe ve belde belediyelerine eşit mesafede olduklarına işaret ederek: “Zaman zaman ilçe ve belediyelerimizi gezerek sizlerle bir araya geliyoruz. İlçelerimizin ve beldelerimizin ne gibi sorun v sıkıntıları var. Ben öncelikle davetimize icabet ederek katılan bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ilimize daha güzel hizmetler sunmaya çalışacağız” diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve yemeğe katılanlar topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.