Kahramanmaraş’ın Dünyaya Açılan Penceresi Aksu Tv’nin Genel  Müdür Yardımcısı Erol Öner ve Halkla İlişkiler ve Reklam Müdürü Pelin Kurtar, İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Samimi bir ortamda geçen, değişik konuların ele alındığı ziyarette, İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Aksu Tv’ye ziyaretle ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Öncelikle Aksu Tv nin başta Genel Müdür yardımcısı Erol Öner Bey, Halkla İlişkiler ve reklam Müdürü Pelin Kurtar hanımefendi olmak üzere bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.

 Maraş’a geleli bir ay oldu, bir aydır en yakından takip ettiğim televizyonumuz Aksu Tv, ulusal televizyonlar kadar ciddi bir şekilde haber verdiğini görüyorum, yerel haberleri ve ulusal haberleri de doğrusu Aksu Tv den izliyorum, eğitime geçmiş dönemlerde olduğu gibi şimdi de vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Maraş güzel insanlarıyla maruf bir şehir, Kültürel marka değeri çok yüksek bir şehir. Bir şehrin eğitimi ve kültürünün oluşmasında da medyanın etkinliği çok fazla. Dolayısıyla Maraş’ta, Maraş’tan dünyaya yayın yapan Aksu Tv nin de hem Kahramanmaraş’ımızın kahramanlığı hak eden tanıtımında, hem de bizim eğitim faaliyetlerimizin, özellikle ebeveynlere, anne ve babalara ulaşmasında ya da yapacağımız güzel çalışmaların ulusal anlamda paylaşımında katkılarınız için teşekkür ediyoruz.

Biraz önce de ifade ettiğimiz gibi bir ülkenin kalkınması için eğitim ve üretim çok önemli, eğitimsiz yapılan üretimde kalitesiz olur, kalitesiz üretiminde müşterisi olmaz. Bu bakımdan Maraş’ımızı hem kemiyet, hem de keyfiyet bakımından daha ileri seviyelere çıkarmak için inşallah el birliği ,güç birliği içerisinde,  okullarımızda öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve diğer yardımcı personelimiz le sizler de bu güzel çalışmaları toplumumuzda paylaşmak sureti ile ortaklaşa güzel işler yapmaya devam edeceğiz diyorum.

Nezaketiniz için teşekkür ediyor televizyonumuza da bundan sonra da her geçen gün daha da artarak yükselen trendinin kalitesinin artmasını temenni ediyorum teşekkür ediyorum.”

Tv’nin Genel genel müdür yardımcısı Erol Öner, ise şunları dedi:

“Geçmişte de Kahramanmaraş’ta eğitimle ilgili dönemin Millî Eğitim Müdürleriyle birlikte gayet güzel çalışmalarımız oldu, Aksu Tv olarak eğitimi çok önemsiyoruz ve eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Aynı çalışmaları ve fazlasını inşallah sizinle yapacağız”