AK Parti Elbistan Gençlik Kolları, Tasarruf ve Yerli Malı Haftası dolayısıyla, Elbistan Uzunçarşı’da konu ile ilgili olarak resim sergisi açtı. Sergide yer alan resim ve fotoğraflarda yerli malına ve üretimine dikkat çekildi.

AK Parti Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Recep Firik ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı Yerli Malı Haftası konulu resim sergisi organizasyonuna; Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, AK Parti Elbistan Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Hamdi Güllü, AK Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Recep Firik, amaçlarının yerli ve milli üretime ayrıca tüketime dikkat çekmek istediklerini ifade ederek farkındalığı ön plana çıkardıklarını söyledi. Başkan Firik, ayrıca, katılımlarından ve katkılarından dolayı Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş ve tüm davetliler ile vatandaşlara teşekkür etti.

Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik’te önemli ve anlamlı buldukları organizeyi hayata geçiren Gençlik Kolları Başkanı Firik ve yönetim kurulu üyeleri ile emeği geçenlere teşekkür ettiler.