Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Ahmet Bayazıt İlkokulun da görevli öğretmen Bilal Sünbül 42 yılı aşkın hizmetinden sonra yaştan dolayı emekli oldu. Öğretmenin hatırasına düzenlenen veda programında duygu yüklü anlar yaşandı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Kendisini eğitime adamış, hala göreve yeni başlamış gibi heyecanlı, azimli, paylaşımcı, üretken ve başarılarla dolu 42 yılı geride bırakarak yaştan dolayı emekli olan sınıf öğretmeni Bilal Sünbül çok duygulandı ve bir ara göz yaşlarına da hakim olamadı. Özellikle Ahmet Bayazıt İlkokulunda okul yönetimi ve öğretmen arkadaşlarından büyük yakınlık gördüğünü, bu aile ortamı gibi kurumdan ayrılmanın kendisini çok etkilediğine işaret etti.

Okul müdürü İsmail Yaray, “Bilal bey, okulumuzda bulunduğu süre içerisinde gerek eğitim alanında , gerekse insani ilişkilerde hep örnek aldığımız rol model olmuştur, kendisinde çok çok yararlandık. Emeklilik hayatında kendisine güzel bir yaşantı diliyoruz. her zaman okulumuzu ve bizleri ziyaret edebilir, kapımız kendisine açıktır” dedi.

Fotoğrafının bulunduğu pasta alkışlar arasında kesilerek ikramda bulunuldu, hediye takdiminde sonra okul önünde topluca fotoğraf çektirildi. Bilal Sünbül hoca çalışma arkadaşlarına veda ederek 42 yıllık eğitim hayatını noktaladı.