Kahramanmaraş’ta Elbistan Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşlara çay bedava hizmetine başladı.  Sosyal belediyecilik kapsamında yeni bir uygulamayı hayata geçiren Elbistan Belediyesi, Şehit Er Mehmet İnan Parkı büfelerinde 65 yaş üstü vatandaşlara çayı bedava olarak verecek.

Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç insanlara “evde temizlik hizmet”i projesini başlatarak vatandaşlara ücretsiz hizmet veren Elbistan Belediyesi, bugün itibariyle Şehit Er Mehmet İnan Parkı büfelerinde 65 yaş üstü vatandaşlara çayı bedava yaptı. 

BAŞKAN GÜRBÜZ: “YAŞLILARIMIZI BAŞ TACI EDİYORUZ”

                Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, konu ile alakalı olarak yaptığı açıklamada; “Belediye hizmetlerimizi her yaş grubundaki vatandaşlarımızın yaşamına olumlu katkılar sunmak ve insanların mutluluklarını sağlamak üzerine inşa ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlarımıza Mehmet İnan Parkı büfelerinde çayı ücretsiz olarak vereceğiz. Yaşlılar bizim baş tacımız. Biz, yaşlılarını ‘koca’ diyerek en üst makama oturtan, ‘ak saçlı, aksakallı’ diyerek en üst toplumsal payeliği veren, bilgeliği ve dirliği onlarla simgeleyen bir kültüre sahibiz. Bu hizmetle beraber 65 yaş üstü vatandaşlarımızın hayatına biraz olsun katkı sağlamak istiyoruz” dedi.