Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Ömer Faruk Arıkan Ortaokul Müdürü Ve Okul Aile Birliği, Öğrencilere Büyük Jest Yaptı. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında 1. TEOG Sınavından 10 ve 10’un altında yanlışı olan öğrencileri Özel Bir Rasathane’nde kahvaltı ve plaketle ödüllendirdi.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Okul Müdürü Mustafa Paksoy yaptığı konuşmada “ Okulumuzda 8. sınıfta 210 öğrencimiz bulunmakta bunlardan 45  öğrencimiz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında 1. TEOG Sınavından 10 ve 10’un altında yanlış yaparak dereceye girmiştir. Bu 45 öğrencimizin motivasyonunu arttırmak ve kendilerinden sonra gelen 7. Sınıflara örnek olmaları için kahvaltıya getirdik” dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ise şu ifadeleri kullandı:

“ Ülkemizin çalışkan ve başarılı insanlara ihtiyacı var, bu çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyorum, bu başarılarının artarak devamını istiyorum. İnşallah 2. TEOG Sınavında bu başarı sayısı artarak 80’lere, 90’lara çıkar, sizlere de bu yaraşır. Ben emeği geçen okul yönetimi ve okul-aile birliği yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

Kahvaltıdan sonra okul-aile birliği yönetici ve başarılı öğrencilere plaketleri verildi.

Kahvalyı programına, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük, Okul Aile Birliği Başkanı Veysal Kara, Öğrenci Velisi Hatice Özdemir, Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.