Yıldız koleji 2013-2014 eğitim öğretim yılında 1/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Mehmet KILINÇ ile okulun sosyal etkinlikler öğretmeni Mehmet ALP’ in koordinesiyle okuma bayramı programı yaptılar.

Program okulun konferans ve gösteri salonunda coşku ve beğeni ile izlendiğini söyleyen okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER programın açılış konuşmasında şunları söyledi.

Değerli veliler, sevgili öğrenciler;

Okulumuzun 13. okuma bayramına hepiniz hoş geldiniz. Yıldız Koleji olarak 13 yıldır öğrencilerimizle bu mutluluğu paylaşmaktayız. Her bir yılın kendine özgü ayrı bir güzelliği bulunmaktadır. Bu sene yine aynı duygu ve düşüncelerle bu programımıza yapmaktayız.

Bu öğrencilerimizin bir özelliği de okulumuz biliyorsunuz ilkokul ve ortaokul olarak ayrıldı. Bu öğrencilerimiz ilkokulumuzun ilk okuma bayramı yapan öğrencileridir.  Öğrencilerimizin hepsi okuma ve yazma öğrendiler. Ben sınıf öğretmenim Mehmet Beye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Öğrencilerimiz oldukça heyecanlılar, bizler onların bu mutluluğunu paylaşıp, aynı heyecanı duymaktayız. Programın sonunda öğrencilerimiz okuma belgelerini velilerinin ellerinden alacaklar.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyor, bu minik öğrencilerime de başarılar diliyorum.”  Dedi.

Program öğrenciler için hazırlanan slayt ve mini gösteriler ile devam etti. Program aralarında minik öğrencilerin velilerine sorular yöneltmeleri oldukça ilgi çekti. Program sonunda ise okuma belgeleri verilerek program sona erdi.